sobota, 27 września 2014

Domowy budyń jagodowy z kaszy jaglanej

Wspaniały, cudowny, smaczny, genialny, niesamowity, banalny, uzależniający, zdrowy....


Chcesz zmienić coś w swoim życiu?
Jeśli tak!!
To zacznij od tego przepisu!
Nie dość, że pięknie wygląda, to smakuje boskoooo.

Od kilku dni moja córka odmawia jedzenia, więc poświęcam jeszcze więcej czasu na przygotowywanie posiłków i kreatywnie wykorzystuje zdrowe produkty. Co prawda sprzątania jest co niemiara, ale warto to robić mimo fioletowych plam na ścianach i bluzkach:);)


Niestety sesja zdjęciowa została bardzo szybko i brutalnie przerwana przez Laurę, ale mimo wszystko mam co pokazać.
Jestem dumna z tych  zdjęć, więc zapraszam do oglądania i wypróbowania poniższej anielskiej receptury.



Budyń jagodowy- potrzebujemy:
* 3 łyżki suchej kaszy jaglanej,
* pół banana,
* pół szklanki jagód/ borówek/ malin/ poziomek,
* mleko ryżowe/ lub inne (ilość zależy od predyspozycji, ja lubię gęste budynie).




Przygotowanie:
Kaszę gotujemy na sypko, dolewamy mleko, dodajemy owoce i miksujemy/ blendujemy.
I jemyyyyyy!!!!
Chętnych jest wielu:





Smacznego!!!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz